вторник, 19 июня 2012 г.

Դդումը, կաղամբն ու բողկն ամենավտանգավոր բանջարեղենն են

Մեծ Բրիտանիայի Արտակարգ պատահարների թագավորական կազմակերպությունը հետազոտություն է անցկացրել, պարզելու համար թե որոնք են ամենավտանգավոր բանջարեղենները, տեղեկացնում է «Թելեգրաֆ»-ը:

Հետազոտության արդյունքում պարզվել է, որ կանայք ամենից շատ «տուժում» են դդում, բողկ և կաղամբ կտրելիս: Մասնավորապես, հենց այդ բանջարեղեններն են ամենից բարդ կտրատվում ու «ենթարկվում դանակին»:

«Խոհանոցն այն վայրն է, որտեղ ամենից շատ են պատահում տնային արտակարգ պատահարները: Դրանցից ամենահաճախ հանդիպողն ինչ խոսք` դանակից ստացած վերքերն ու վնասվածքներն են»,- նշել են ընկերության ներկայացուցիչները:

Հետազոտույթանը մասնակցած մարդկանց 1/3-ը խոստովանել է, որ կտրատելու համար ամենավտանգավորը վերոնշյալ երեք բանջարեղեններն են:

Комментариев нет:

Отправить комментарий